موضوعها: 1,753
اعتبار:
0
سپاس ها 1
سپاس شده 4 بار در 4 ارسال
خیلی خیلی راه خوبیه
بینهایت ممنون
++++++++++++
++++++++++++
موضوعها: 425
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
مواد لازم:
یک قوطی ماهی تون (حدود 185 گرم) یا هر ماهی پخته شده و تیغ گرفته.
سس کچاب 1 قاشق غذا خوری
پیاز کوچک 1 عدد
جعفری خرد شده 3-4 قاشق غذا خوری
پودر نان خشک به مقدار لازم - میشود از سیب زمینی پخته هم استفاده کرد ولی من چون وحید سیب زمینی دوست ندارد از پودر نان خشک استفاده میکنم.
صَبْراً بَنِي الْكِرَامِ فَمَا الْمَوْتُ إِلَّا قَنْطَرَةٌ تَعْبُرُ بِكُمْ عَنِ الْبُؤْسِ وَ الضَّرَّاءِ إِلَى الْجِنَانِ الْوَاسِعَةِ
اى بزرگ زادگان! [SIZE=4]صبور باشيد! زيرا مرگ نظير يك پلى است كه شما را از اين رنج و سختىهاى دنيوى عبور مي دهد و داخل بهشت وسيع و نعمتهاى هميشگى مي نمايد.[/SIZE]
(صبر تنها راه رسیدن به درجات متعالی است)
از آخرین فرمایشات امام حسین علیه السلام خطاب به اصحاب کربلا
موضوعها: 130
اعتبار:
0
سپاس ها 0
هر کی درست کرد عکس بذاره پیلیز
همسایه مادر شوهره منم بهش گفته بود که وقتی مهمون داره و غذا خیلی اضافه میاد و کسی هم اون اضافه ها رو نمیخوره (مثلا زرشک پلو با مرغ)
مرغ ها رو ریش ریش میکنه و با پلو قاطی میکنه و تخم مرغ میزنه توش :o و توی ماهی تابه کتلت درست میکنه باهاش
گفت همش خورده میشه و خیلی هم خوشمزه است

من تا حالا امتحان نکردم اما فکر کنم خوب بشه
شما امتحان کردین؟؟
.<br />.<br />عجب صبری خدا دارد !<br /><br />اگر من جای او بودم برای خاطر تنها یکی مجنون صحرا گرد بی سامان، هزاران لیلی ناز آفرین را کو به کو ، آواره و دیوانه میکردم
اعتبار:
0
سپاس ها 0
ماهی را خرد میکنیم و پیاز را داخل آن رنده میکنیم. سپس باقی مواد را به آن اضافه میکنیم. و خوب ورز میدهیم تا مواد بهم بچسبد. اگر وقت کافی دارید میتوانید نیم ساعت در یخچال بگذارید تا راحتتر شکل بگیرد. سپس کتلت ها را به اندازه و شکل سکه شکل میدهیم و با روغن کم و به مدت کوتاه (فقط به اندازه ای که هر دو طرف طلایی شود و مواد بهم بچسبد) روی اجاق سرخ میکنیم.
صَبْراً بَنِي الْكِرَامِ فَمَا الْمَوْتُ إِلَّا قَنْطَرَةٌ تَعْبُرُ بِكُمْ عَنِ الْبُؤْسِ وَ الضَّرَّاءِ إِلَى الْجِنَانِ الْوَاسِعَةِ
اى بزرگ زادگان! [SIZE=4]صبور باشيد! زيرا مرگ نظير يك پلى است كه شما را از اين رنج و سختىهاى دنيوى عبور مي دهد و داخل بهشت وسيع و نعمتهاى هميشگى مي نمايد.[/SIZE]
موضوعها: 130
اعتبار:
0
سپاس ها 0
من که نمیبینم
حالا نمیدونم بقیه هم نمیتونن ببینن یا نه!!
.<br />.<br />عجب صبری خدا دارد !<br /><br />اگر من جای او بودم برای خاطر تنها یکی مجنون صحرا گرد بی سامان، هزاران لیلی ناز آفرین را کو به کو ، آواره و دیوانه میکردم
اعتبار:
0
سپاس ها 0
عکس گذاشتن هم چه دردسری شده :'(