20-1-1391، 17:01
![[تصویر: vvzp3wmbvhnczniypq89.jpg]](http://up.vbiran.ir/images/vvzp3wmbvhnczniypq89.jpg)
مواد لازم:
آب .......................... 1 پیمانه
شکر .......................... 1 پیمانه
رشته فالوده ی برنجی ..... 50 گرم ( از رشته ی چینی استفاده نکنید )
[b]گلاب ......................... 5-6 قاشق غذا خوری
آب لیموی تازه
طرز تهیه:
آب و شکر را مخلوط می کنیم و حرارت می دهیم تا بصورت مایع تقریباً غلیظی در بیاید.
صبر می کنیم تا خنک شود سپس گلاب را به آن اضافه می کنیم وآن را هم می زنیم
و حدوداً 4 تا 5 ساعت در فریزر قرار می دهیم.هر 45 دقیقه یکبار مواد داخل ظرف را هم می زنیم.
![[تصویر: 5x2qu0wxeb5boblnlj48.jpg]](http://up.vbiran.ir/images/5x2qu0wxeb5boblnlj48.jpg)
در یک قابلمه آب جوش درست کرده و سپس رشته ها را در آب جوش قرار می دهیم. ( تقریباً 14 - 10 دقیقه )
![[تصویر: jg0grsl7rayfu2vvkq.jpg]](http://up.vbiran.ir/images/jg0grsl7rayfu2vvkq.jpg)
رشته ها که نرم شدند آنها را آبکش کرده و با آب سرد می شوئیم
و سپس با قیچی رشته ها را قطعه قطعه می کنیم.( قطعات 5 سانتی متری)
![[تصویر: t1sbskcs9b563oo3h7og.jpg]](http://up.vbiran.ir/images/t1sbskcs9b563oo3h7og.jpg)
شربت را از فریزر خارج کرده و رشته ها را در آن ریخته و دوباره هم می زنیم و دوباره در فریزر قرار می دهیم.
30 تا 40 دقیقه بعد فالوده آماده ی خوردن است،آبلیمو را به آن اضافه کرده و نوش جان کنید.
[SIGPIC][/SIGPIC]