درود مهمان گرامی! ثبت نام

این یک اطلاعیه همگانی است!

آمار انجمن
برترين سپاس شده ها
صلحاء 4
مهناز 2
saba80 0
stones robes 0
سلاله 0
جديدترين کاربران
stones robes 1-29
nire 11-2
jsmithq0 10-19
royka 10-18
medisa 10-15
بيشترين پاسخ ها
  حرف های خودما... 2528
  عکس روز 1083
  شعر 782
  ختم صلوات روز... 694
  اخبار 648
برترين ارسال کنندگان
asalkhatoon 18578
صلحاء 11629
مهناز 10955
آبجی مرجان 9249
اعظم بانو 4712
بيشترين بازديدها
  حرف های خودما... 416869
  عکس روز 257342
  بازي با كلمات... 250492
  اولين كلمه اي... 216893
  اخبار 165477
برترين اعتبارگيرنده ها
administrator 0
صلحاء 0
saba80 0
مهنا 0
سلاله 0
آخرين ارسال ها
موضوع تاريخ, زمان  نويسنده آخرين ارسال کننده انجمن
  مشکل با موضوع رقص دخترم 5-2, 15:58 ناز بانو ناز بانو هر چه می خواه...
  پیشنهادات برای پر رونق شد... 12-7, 19:42 باران20 باران هر چه می خواه...
  خیرات اموات 12-7, 19:35 صلحاء باران هر چه می خواه...
  صیغه موقت 12-5, 19:00 باران باران هر چه می خواه...
  احكام كودك در هفته اول تو... 12-5, 18:23 صلحاء باران شیرخوارگی
  علت دعوای عروس و مادر شوه... 12-5, 18:09 صلحاء باران ایین همسرداری
  سیاست های زنانه 12-5, 17:58 صلحاء باران ایین همسرداری
  لباس عید 12-5, 15:26 yafa yafa بچه داری
  نرم افزار سایت ساز 11-9, 13:31 SaaRaa SaaRaa " ارائه نرم ا...
  حرف های خودمانی 10-25, 12:31 مهناز SaaRaa حرف های خودما...
  اوتمیل 10-10, 10:36 مهناز مهناز صبحانه و دسر


امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تهیه ی فالوده در منزل
#1
[تصویر:  vvzp3wmbvhnczniypq89.jpg]

مواد لازم:

آب .......................... 1 پیمانه

شکر .......................... 1 پیمانه

رشته فالوده ی برنجی ..... 50 گرم ( از رشته ی چینی استفاده نکنید )

[b]گلاب ......................... 5-6 قاشق غذا خوری

آب لیموی تازه

طرز تهیه:

آب و شکر را مخلوط می کنیم و حرارت می دهیم تا بصورت مایع تقریباً غلیظی در بیاید.

صبر می کنیم تا خنک شود سپس گلاب را به آن اضافه می کنیم وآن را هم می زنیم

و حدوداً 4 تا 5 ساعت در فریزر قرار می دهیم.هر 45 دقیقه یکبار مواد داخل ظرف را هم می زنیم.

[تصویر:  5x2qu0wxeb5boblnlj48.jpg]

در یک قابلمه آب جوش درست کرده و سپس رشته ها را در آب جوش قرار می دهیم. ( تقریباً 14 - 10 دقیقه )

[تصویر:  jg0grsl7rayfu2vvkq.jpg]

رشته ها که نرم شدند آنها را آبکش کرده و با آب سرد می شوئیم

و سپس با قیچی رشته ها را قطعه قطعه می کنیم.( قطعات 5 سانتی متری)

[تصویر:  t1sbskcs9b563oo3h7og.jpg]

شربت را از فریزر خارج کرده و رشته ها را در آن ریخته و دوباره هم می زنیم و دوباره در فریزر قرار می دهیم.

30 تا 40 دقیقه بعد فالوده آماده ی خوردن است،آبلیمو را به آن اضافه کرده و نوش جان کنید.
[SIGPIC][/SIGPIC]
پاسخ
#2
من نمی دونستم رشته اینها آماده هم هست. از کجا میشه تهیه اشون کرد، کسی میدونه؟
من چند بار سعی کردم خود این رشته ها را درست کنم که بد هم نمیشد ولی خوب به این نازکی نتونسته بودم درشون بیارم.
پاسخ
#3
مرجان مامان وحید نوشته است:من نمی دونستم رشته اینها آماده هم هست. از کجا میشه تهیه اشون کرد، کسی میدونه؟
من چند بار سعی کردم خود این رشته ها را درست کنم که بد هم نمیشد ولی خوب به این نازکی نتونسته بودم درشون بیارم.

من توی یکی از فروشگاه های اینترنتی لوازم قنادی دیدم داشت
نگاهم به تماشای خداست و امیدم به خداونـــدی اوست

[SIGPIC]http://www.solaha.com/signaturepics/sigpic160_4.gif[/SIGPIC]
پاسخ
#4
منم تا بحال دقت نکردم :nonchalance:

ولی عاشق فالوده ام البته با بستنی سنتی :glee:
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان