درود مهمان گرامی! ثبت نام

این یک اطلاعیه همگانی است!

آمار انجمن
برترين سپاس شده ها
صلحاء 4
مهناز 2
مريم يكتا 1
saba80 0
nas_joon 0
جديدترين کاربران
nas_joon 4-27
kohanpishe 4-24
Rorara 3-23
roydaran1 3-7
ghaemi 2-29
بيشترين پاسخ ها
  حرف های خودما... 2528
  عکس روز 1083
  شعر 782
  ختم صلوات روز... 694
  اخبار 648
برترين ارسال کنندگان
asalkhatoon 18578
صلحاء 11629
مهناز 10955
آبجی مرجان 9249
اعظم بانو 4712
بيشترين بازديدها
  حرف های خودما... 449166
  عکس روز 272469
  بازي با كلمات... 265955
  اولين كلمه اي... 225426
  اخبار 180440
برترين اعتبارگيرنده ها
administrator 0
صلحاء 0
saba80 0
مهنا 0
سلاله 0
آخرين ارسال ها
موضوع تاريخ, زمان  نويسنده آخرين ارسال کننده انجمن
  مشکل با موضوع رقص دخترم 5-2, 15:58 ناز بانو ناز بانو هر چه می خواه...
  پیشنهادات برای پر رونق شد... 12-7, 19:42 باران20 باران هر چه می خواه...
  خیرات اموات 12-7, 19:35 صلحاء باران هر چه می خواه...
  صیغه موقت 12-5, 19:00 باران باران هر چه می خواه...
  احكام كودك در هفته اول تو... 12-5, 18:23 صلحاء باران شیرخوارگی
  علت دعوای عروس و مادر شوه... 12-5, 18:09 صلحاء باران ایین همسرداری
  سیاست های زنانه 12-5, 17:58 صلحاء باران ایین همسرداری
  لباس عید 12-5, 15:26 yafa yafa بچه داری
  نرم افزار سایت ساز 11-9, 13:31 SaaRaa SaaRaa " ارائه نرم ا...
  حرف های خودمانی 10-25, 12:31 مهناز SaaRaa حرف های خودما...
  اوتمیل 10-10, 10:36 مهناز مهناز صبحانه و دسر


امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شربت سکنجبین
#1
[تصویر:  sekanjabinn.jpg]

مواد لازم:
شکر ۲/۵ کیلو
سرکه سفید نیم لیتر
نعناع تازه چند شاخه
طرز تهیه :
۷لیوان آب را با شکر مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا شکر در آب حل شود و همانطور که روی حرارت است نعناع تمیز شده را با نخ می بندیم و در شکر و آب می گذاریم تا شربت قوام آید، بعد سرکه را داحل شربت می ریزیم چند جوش که زد شربت را از روی حرارت بر می داریم، بعد از اینکه شربت سرد شد، آن را صاف می کنیم؟ در شیشه ریحته و در جای خنک نگهداری می کنیم.


http://ashpaziema.com


[SIGPIC][/SIGPIC]
پاسخ
#2
من شربت سکنجبین را با آبلیمو و عسل هم درست کردم خیلی خوب شد. یعنی به جای سرکه آبلیمو و به جای شکر عسل ریختم.
پاسخ
#3
[SIZE=1][IMG][تصویر:  10912139904905031007_64.JPG][/IMG]
[/SIZE]
مواد لازم:
شکر
..................... 1 کیلوگرم
آب
........................ 5 لیوان
سرکه
................... سه چهارم لیوان
نعناع
.................... 200 گرم
خیار
..................... به مقدار مورد نیاز

طرز تهیه:
1- آب و شکر را با هم مخلوط کرده، سپس روی حرارت ملایم میگذاریم تا مقداری بجوشد.
2- سپس نعناع را به آن اضافه میکنیم. (فقط کافیه ریشه ی نعناع را جدا کنید و نعناع را با ساقه شسته و همانطور دسته ای به مخلوط آب و شکر اضافه کنید.)
3- وقتی که نعناع یک مقدار در شربت جوشید، سرکه را در این مرحله اضافه می کنیم و تا قوام آمدن شربت صبر می کنیم.
4- بعد از اینکه شربت قوام آمد از روی حرارت برمی داریم. وقتی کاملا خنک شد، نعناع را از شربت در می آوریم و مایه ی شربت را از صافی رد می کنیم تا ذره های نعناع نیز از شربت جدا شود.شربت را در شیشه ریخته و در جای خنک می گذاریم.
5- بعد از اینکه شربت کاملا خنک شد، مقداری از آنرا در لیوان ریخته و به آن آب خنک اضافه می کنیم.
6- مقداری خیار هم رنده کرده و در لیوان می ریزیم.
7- می تونین این مایه رو با آب مخلوط نکنین و خیار هم اضافه نکنین؛ بلکه همراه با کاهو مصرف کنین.

من دستور این شربت رو از ایده های لازیکا گرفتم. البته تو دستور اصلی مقدار سرکه یک و نیم لیوان بود؛ من به دلیل اینکه سرکه تولید خانگی و اصیله و توسط پدر و مادرم درست می شه، سه چهارم لیوان استفاده می کنم.

[SIZE=6]نوش جان[/SIZE]


هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر
آرام تر از آهو، بی باک تر از شیرم

هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر
رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر
پاسخ
#4
خانم اجازه مشق شب من خراب شد
یعنی سرکه ش زیاد شد چیکار کنم حالا؟
بانو
[SIZE=2]
چادربه سر بگیرو به خود ببال که هیچ پادشاهی به بلندای چادرتو تاج سری ندیده است!!!!
[/SIZE]
پاسخ
#5
مقدار موادی که در بالا گفتم، این مقدار شربت بهم داد.
البته شیشه کوچیکه رو امروز می برم برای مامان و بابام


[تصویر:  22871140316444330512_6.jpg]
هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر
آرام تر از آهو، بی باک تر از شیرم

هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر
رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر
پاسخ
#6
به به چه کردین بانو
لطفا شربت های دیگه هم دوستان اگه بلدین اموزش بدین تو این هوای گرم شربت های سنتی خیلی بیشتر میچسبه تا این شربت های حاضر و اماده که پر از مواد نگهدارنده هست
«شکوه دنیوی»
شکوه دنیا همچون دایره ای است بر روی آب
که هردم بر پهنای خود می افزاید
و در منتهای وسعت هیچ می شود.

ویلیام شکسپیر – هنری ششم، 1، 2
Vanity of Glory
Glory is like a circle in the water
Which never ceaseth to enlarge itself
Till by broad spreading it disperse to nought
Shakespear, King Henry VI, I, II

بر گرفته از کتاب «در قلمرو زرین»
به قلم حسین الهی قمشه ای

پاسخ
#7
مرجان بانو از ابلیموی طبیعی استفاده کردین؟
«شکوه دنیوی»
شکوه دنیا همچون دایره ای است بر روی آب
که هردم بر پهنای خود می افزاید
و در منتهای وسعت هیچ می شود.

ویلیام شکسپیر – هنری ششم، 1، 2
Vanity of Glory
Glory is like a circle in the water
Which never ceaseth to enlarge itself
Till by broad spreading it disperse to nought
Shakespear, King Henry VI, I, II

بر گرفته از کتاب «در قلمرو زرین»
به قلم حسین الهی قمشه ای

پاسخ
#8
پیشنهاد می دم برای ماه مبارک شربت سکنجبین رو درست کنین و با خیار نوش جان کنین.
برای رفع عطش فوق العاده س
هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر
آرام تر از آهو، بی باک تر از شیرم

هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر
رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر
پاسخ
#9
ماه رمضون نشده من عطش دارم تو این هوا :apologetic:
«شکوه دنیوی»
شکوه دنیا همچون دایره ای است بر روی آب
که هردم بر پهنای خود می افزاید
و در منتهای وسعت هیچ می شود.

ویلیام شکسپیر – هنری ششم، 1، 2
Vanity of Glory
Glory is like a circle in the water
Which never ceaseth to enlarge itself
Till by broad spreading it disperse to nought
Shakespear, King Henry VI, I, II

بر گرفته از کتاب «در قلمرو زرین»
به قلم حسین الهی قمشه ای

پاسخ
#10
پس دست به کار شو خواهر
خیلی راحته. آب و شکر که هست و سرکه هم آماده س و نعنا هم که گرفتی فقط ریشه ش رو اگه داره جدا کن و با همون ساقه استفاده کن
حواست باشه اگه سرکه تون خیلی تیزه، کمتر بریز و اگه تیزیش کمه، بیشتر بریز
هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر
آرام تر از آهو، بی باک تر از شیرم

هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر
رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان