درود مهمان گرامی! ثبت نام

این یک اطلاعیه همگانی است!

آمار انجمن
برترين سپاس شده ها
صلحاء 4
مهناز 2
saba80 0
7bayan 0
سلاله 0
جديدترين کاربران
7bayan 8-5
peymandarsad 7-12
Ayda.kimi 6-26
fns4565 6-23
saber1350 6-11
بيشترين پاسخ ها
  حرف های خودما... 2528
  عکس روز 1083
  شعر 782
  ختم صلوات روز... 694
  اخبار 648
برترين ارسال کنندگان
asalkhatoon 18578
صلحاء 11629
مهناز 10955
آبجی مرجان 9249
اعظم بانو 4712
بيشترين بازديدها
  حرف های خودما... 317871
  عکس روز 212826
  بازي با كلمات... 204017
  اولين كلمه اي... 193404
  اخبار 126220
برترين اعتبارگيرنده ها
administrator 0
صلحاء 0
saba80 0
مهنا 0
سلاله 0
آخرين ارسال ها
موضوع تاريخ, زمان  نويسنده آخرين ارسال کننده انجمن
  مشکل با موضوع رقص دخترم 5-2, 15:58 ناز بانو ناز بانو هر چه می خواه...
  پیشنهادات برای پر رونق شد... 12-7, 19:42 باران20 باران هر چه می خواه...
  خیرات اموات 12-7, 19:35 صلحاء باران هر چه می خواه...
  صیغه موقت 12-5, 19:00 باران باران هر چه می خواه...
  احكام كودك در هفته اول تو... 12-5, 18:23 صلحاء باران شیرخوارگی
  علت دعوای عروس و مادر شوه... 12-5, 18:09 صلحاء باران ایین همسرداری
  سیاست های زنانه 12-5, 17:58 صلحاء باران ایین همسرداری
  لباس عید 12-5, 15:26 yafa yafa بچه داری
  نرم افزار سایت ساز 11-9, 13:31 SaaRaa SaaRaa " ارائه نرم ا...
  حرف های خودمانی 10-25, 12:31 مهناز SaaRaa حرف های خودما...
  اوتمیل 10-10, 10:36 مهناز مهناز صبحانه و دسر


امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کرم شیر عسلی
#1
کرم شیرعسلی


[تصویر:  condenedmilk-creme6.jpg]

مواد لازم:
شیر عسلی صنعتی (شیر و عسل نه ها!!) : 1 قوطی 400 گرمی
پودر ژلاتین: 2 تا 2 و نیم ق سوپخوری
شیر گرم: 1 پیمانه
آب سرد: 1 پیمانه
اسانس وانیل مایع: 1 ق چایخوری
قهوه فوری، پودر کاکائو : به دلخواه
خامه: 100 گرم (برای خوشمزه تر و پر کالری تر کردنش به دلخواه)
طرز پخت:
خیلی آسونه...آب سرد رو توی کاسه ای، ظرفی چیزی می ریزیم! پودر ژلاتین رو روش می پاشیم تا ذراتش خیس بشن ...بعد ظرف رو میذاریم روی بخار آب که به صورت بن ماری ژلاتین حل بشه و در نهایت مایع روون و شفافی داشته باشیم...اسانس وانیل رو توش می ریزیم قالبم رو هم چرب کردم و گذاشتم کنار

[تصویر:  condensedmilk-creme0.jpg]

توی یه ظرف دیگه...شیر گرم رو کم کم توی شیرعسلی می ریزیم و همزمان هم می زنیم تا یکدست بشه حالا محلول ژلاتین رو هم اضافه می کنیم و هم می زنیم
اگه از خامه استفاده می کنین، خامه همدما با مواد رو هم کم کم اضافه کنین (صاف از توی یخچال در نیارین و بریزین توش ها !!...همون شروع کار تصمیم بگیرین که خامه می ریزین یا نه که بیرون بذارین از اول)

[تصویر:  condensedmilkcreme1.jpg]

خب تا اینجا کارمون تمومه و می تونیم بریزیم توی قالب و بره تو یخچال.

[تصویر:  condensedmilk-creme1.jpg]

من یکم ازش برداشتم ..به اندازه یک سومش رو توی یه ظرف دیگه ریختم (البته من برای کمتر ظرف شستن توی همون قوطی شیرعسلی ریختم!! تنبل هم خودتونین !!)...یه محلول نسبتا غلیظ با قهوه فوری درست کردم (همون که توی پیمونه ست....بازم برای جلوگیری از ظرف کثیف زیادی!!)..مثه همه ژله ها و کرم های چند رنگ باید یه لایه رو بذارین نیم بند بشه توی یخچال...بعد رنگ بعدی رو روش بریزیم

[تصویر:  condensedmilkcreme2.jpg]

بعد 3 تا 4 ساعت کرم می بنده و آماده ست

[تصویر:  condensedmilk-creme3.jpg]

کافیه دورش رو آزاد کنین و برای اطمینان توی آب گرم بذارین و برگردونین توی ظرف مورد نظر...برای قالب های سیلیکونی مرغوب آب گرم هم لازم نیست..

[تصویر:  condenedmilk-creme7.jpg]

من نمی دونم چرا مدتیه این قوطی های شیرعسلی الفجر که می گیرم رنگش روشن تر از قبله و خیلی کاراملی نیست

[تصویر:  condensedmilkcreme3.jpg]

این دستور از خانم صالحه دردایی از مجله هنرآشپزی هست ..البته با عنوان ژله شیرعسلی...در دستور اصلی آب گرم به جای شیر گرم استفاده شده و خامه هم نداره..
میشه برای سروش از انواع سس های کارامل و بادام تست شده هم استفاده کرد که بسیار خوشمزه تر میشه... من توی قلب های خالی رو مارمالاد انبه ریختم


هانی شف

پاسخ
#2
پس تو ایران به این condensed milk ها می گند شیر عسلی. جالبه.
صَبْراً بَنِي الْكِرَامِ فَمَا الْمَوْتُ إِلَّا قَنْطَرَةٌ تَعْبُرُ بِكُمْ عَنِ الْبُؤْسِ وَ الضَّرَّاءِ إِلَى الْجِنَانِ الْوَاسِعَةِ

اى بزرگ زادگان! [SIZE=4]صبور باشيد! زيرا مرگ نظير يك پلى است كه شما را از اين رنج و سختى‏هاى دنيوى عبور مي دهد و داخل بهشت وسيع و نعمت‏هاى هميشگى مي نمايد.[/SIZE]

(صبر تنها راه رسیدن به درجات متعالی است)

از آخرین فرمایشات امام حسین علیه السلام خطاب به اصحاب کربلا
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان